Rejuvenating

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 • Rejuvenating Shampoo
  Rejuvenating Shampoo 250 ML
  € 23,95
 • Rejuvenating Lotion
  Rejuvenating Lotion 3X5 ML
  € 9,95
 • Rejuvenating Shampoo
  Rejuvenating Shampoo 100 ML
  € 10,80
 • 3 producten

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Versterkende behandeling voor broos haar: pH Rejuvenating


  Verrijkt met zoethoutextract en oranjebloesem. Versterkende behandeling specifiek voor het welzijn van de hoofdhuid en het haar. Versterkt en normaliseert de hoofdhuid, en versterkt broos haar. Rejuvenating is een regenererende, energieve behandeling voor de preventie van haaruitval, gewijd aan het welzijn van huid en haar. Versterkt en normaliseert de hoofdhuid en versterkt broos haar. *coadjuvant bij de preventie van haarverlies.

  Vaste mediterrane kruidenplant, met wortels die kostbaar zijn om hun vertonende, hydraterende, verzachtende en beschermende eigenschappen. Bevat flavonoïden die vrije radicalen bestrijden met een vertonende en anti-verouderingsfunctie, en glycyrrhizine dat een ontstekingsbestendige werking uitoefent op droge, gevoelige en tonelloze hoofdhuid, en seizoenhaarval beperkt.


  Verrijkt met oranjebloesem-extract


  Sinaasappelbloesem-extract werkt als revitaliserend en verzachtend middel voor de gevoelige, droge huid. Het regenereert de oppervlakte van de hoofdhuid, gaat seizoenhaarval en overmatige droogheid tegen, waardoor het gezond en glanzend wordt.

   

  Search engine powered by ElasticSuite