Finish

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 • Hairspray Extra Strong
  Hairspray Extra Strong 400 ML
  € 19,95
 • Shine Wax
  Shine Wax 100 ML
  € 21,00
 • Sea Salt Spray
  Sea Salt Spray 200 ML
  € 22,50
 • Shine Spray
  Shine Spray 150 ML
  € 29,95
 • Mousse
  Mousse 300 ML
  € 19,95
 • 5 producten

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Previa Finish

  Ben je op zoek naar een product om jouw stijl helemaal compleet te maken? Dan is een van de producten uit de Finish lijn van Previa geschikt voor jou!

  Hairspray zorgt voor een sterke fixatie en beschermt tegen vocht. Het is ook antistatisch. De Shine Spray geeft een zijdezacht effect, extreme glans en langdurige bescherming. Hairspray Extra Strong - No Gas is een volume haarlak zonder gas. Het heeft ook geen residu en zorgt voor een extra sterke hold. Perfect voor als jij een avond buiten de deur op pad bent, en jouw haar goed moet blijven zitten. Deze is er naast de 200ML ook in een 350ML variant te verkrijgen. Shine Wax zorgt voor een sterke glans en maximale definitie van de textuur.

  Informatie over gebruik Previa Finish

  De producten hebben een pH waarde van 4-5. De verschillende gewenste resultaten van de Previa Finish zijn het creëren van volume en zorgen voor haardefinitie. De producten zijn verkrijgbaar in 100ML, 150ML of 350ML en zijn geschikt voo alle haartypen.

  De finish producten zijn vrij van parabenen, DEA/TEA, chemische kleurstoffen, thiazolinone. De geurnoten zijn gekenmerkt door frisse groene noten met een bloemige kern. Maar ook een citrusachtige of kardemom geur komt voor in deze conditioners.

  Elk product heeft een eigen gebruiksaanwijzing. We vermelden daarbij hoe en wanneer je het product op het haar aanbrengt. Ook adviseren we over hoe vaak je het product dient te gebruiken. Ben je niet zeker welk product je het beste kunt gebruiken voor jouw haartype? Neem dan contact op met Hairsuite voor een passend advies. Dit kan via webshop@hairsuite.nl of via het contactformulier.

  Fan van Hairsuite?

  Schrijf je je in voor de nieuwsbrief? Hier komen op een aantal momenten per jaar kortingsperiodes met mooie acties voor hem of haar.

  Ben je niet zeker welk Finish product van Previa je het beste kunt gebruiken voor jouw haartype? Neem dan contact op met Hairsuite voor een passend advies. Dit kan via webshop@hairsuite.nl of via het contactformulier.