• Gratis verzending!
  • Al meer dan 15 jaar ervaring
  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Veilig achteraf betalen

JOUW MERK 01

Hairsuite.nl is een kapsalon-ondersteunend pakket. Een platform, speciaal ontwikkeld en op maat gemaakt voor alle salons die werken met PREVIA NATURAL HAIR CARE en PH LUXURY HAIR ROUTINE. Een website en webshop speciaal voor jou dus. Voor merken als PREVIA en PH is het belangrijk de juiste uitstraling en positionering te hebben op de consumentenmarkt, jouw (potentiele) klanten.

INTERNET 02

In de huidige marktsituatie speelt internet een steeds belangrijkere rol. Er is voor een kapsalon veel behoefte om zich te onderscheiden van de rest, op te vallen, gezien te worden en waar mogelijk een extra omzet te halen.

CONCEPT BASIC 03

Hairsuite.nl is een website met webshop waar al onze klanten, die werken met Previa en/of PH, vertegenwoordigd zijn. De salons worden optimaal gepresenteerd online. Niet alleen het merk heeft meer exposure, het platform draagt vooral bij aan een professionele en sterke uitstraling naar de salon. Via deze site kan de kapper ook snel en makkelijk zijn wekelijkse bestellingen plaatsen. Het lidmaatschap van CONCEPT BASIC is gratis en vrijblijvend.

CONCEPT PREMIUM 04

De salons met de juiste uitstraling en productassortiment komen in aanmerking voor een PREMIUM lidmaatschap. Deze salons krijgen een bestellink op de website van Hairsuite.nl en doen vanaf dan actief mee met de landelijke webshopverkoop van de merken PREVIA en PH. Ze delen mee in de winst, een uniek concept omdat geen enkel ander merk dit aanbiedt.

WEBSHOP 05

Iedere willekeurige consument die producten besteld op Hairsuite.nl, krijgt deze vanuit het centrale magazijn binnen 24 uur geleverd. De credits* gaan naar de Premium salon die het dichts bij de klant is gevestigd. Dit registreert de bestelcomputer op basis van het besteladres/postcode. *credits is gedeelte van de winst na aftrek kosten. De credits van de webshop verkopen worden op de eerstvolgende factuur van desbetreffende kapsalon verrekend.

KORTINGSBONNEN 06

Om de webshop verkopen te promoten hebben we voortdurend acties met kortingsbonnen. Deze bonnen zijn uniek genummerd en worden gekoppeld aan jouw account zodat de credits altijd bij de juiste kapsalon terecht komen. De kapsalon kan deze kortingsbonnen verspreiden onder potentiële klanten in geheel Nederland, je omzetgebied wordt hierdoor sterk vergroot. De kortingsbonnen kun je naar behoefte bijbestellen, een makkelijke manier dus om je omzet te verhogen.

DOELSTELLING 07

Het uitbreiden van een online platform waarbij alle salons optimaal worden ondersteund. De focus zal voornamelijk liggen op de webshop als verkoopkanaal aan consumenten. Een innovatief concept, uniek voor iedere hairprofessional en met het oog op de toekomst.

MARKETING 08

Met deze opzet is het heel eenvoudig om marketingondersteuning te bieden. Hairsuite.nl is immers maar één webshop waar alle salons in zijn vertegenwoordigd. Het is bijvoorbeeld makkelijker om één domeinnaam hoog te laten ranken i.p.v. alle losse salons met verschillende webshops. Voor een salon is het uiteindelijk ook veel goedkoper en makkelijker dan het zelf te doen; aanbiedingen verschijnen voortaan automatisch op je Facebook pagina en kunnen snel en eenvoudig gedeeld worden met je eigen klanten.

COMMUNICATIE 09

Er wordt samengewerkt met een PR bureau wat gespecialiseerd is in mode en beauty. Zij hebben een groot netwerk met veel journalisten, vloggers, bloggers, etc. die werkzaam zijn voor landelijke media. Deze mensen zijn doorlopend actief en verantwoordelijk voor:

  • print publicaties, denk aan magazines, kranten en vakbladen;
  • online publicaties, op blogs, websites, social media
  • vergroten naamsbekendheid bij consument.

SALON MARKETING 10

Indien een salon heeft aangegeven om verder te willen gaan als Premium-salon dan zal deze pro-actief ondersteund gaan worden. Het is immers een streven dat salons de meerwaarde van de webshop maximaal gaan benutten. Om de consument te bereiken is het bijvoorbeeld belangrijk dat alle content (aanbiedingen, persberichten, nieuwsberichten) online gedeeld gaan worden (bijvoorbeeld Facebook en Instagram). Dit kan een enorm bereik opleveren.

AANMELDEN 11

Meld uw salon hier eenvoudig aan door te registreren via de website. Wij zullen z.s.m. contact opnemen voor de mogelijkheden.

Account registreren

  • Gratis verzending!
  • Al meer dan 15 jaar ervaring
  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Veilig achteraf betalen