Natuurlijke conditioner: welke moet je kiezen?

Clean beauty is hot. Niet alleen voor je skincare, maar ook voor je haar. Producten zonder schadelijke ingrediënten en onnodige stoffen zijn bezig met een flinke opmars. En dat begrijpen we. Er zitten namelijk ontzettend veel voordelen aan natuurlijke formules. Vooral voor je haar. Natuurlijk is shampoo een belangrijke eerste stap, maar natuurlijke conditioner speelt hierin een net zo belangrijke rol. Die zorgt namelijk ook voor hydratatie en voeding van je haar, zorgt ervoor dat het zachter wordt en dat je borstel makkelijk door je lokken glijdt. Ook belangrijk dus om deze op basis van natuurlijke ingrediënten te kiezen!

 

Clean en natuurlijk: de formules van Previa

 

Verzorging die voor bijna 100% bestaat uit biologische en natuurlijke ingrediënten? Dan zit je goed met Previa natural hair care. Alle producten zijn vrij van parabenen, sulfaten en siliconen. Dat is zacht voor je haar en voor onze aarde. Wat wordt er dan wel gebruikt? Plantaardige actieve ingrediënten die met duurzame en innovatieve ingrediënten verkregen worden. Deze extracten worden op waterbasis geëxtraheerd. Dat betekent dat er ook geen alcohol en glycerine in de producten zitten, zodat de hoogste kwaliteit, integriteit en natuurlijkheid van de actieve ingrediënten en geuren wordt gewaarborgd.

 

Welke natuurlijke conditioner moet ik kiezen?

 

Dat dit aan je haartype ligt, hoeven we je niet te vertellen. Wel helpen we je graag een handje bij het vinden van de ideale match tussen jouw haar en de Previa conditioner.

Droog haar
Kan jouw haar extra liefde gebruiken? Dan is de Reconstruct Regenerate Conditioner perfect voor jou! Een herstellende conditioner die het haar hydrateert met een anti-aging effect. Het geeft een revitaliserend en glanzend effect, zonder te verzwaren.

Blond
Blondes have more fun, maar blond ahar heeft ook extra verzorging nodig. De Previa Keeping After Colour houdt jouw blonde kleur het hele jaar mooi! Als je op zoek bent naar een conditioner die de gele gloed uit je haar houdt, dan zit je goed met de Silver Blonde Conditioner!

Fijn haar
Als je haar fijn is, dan kan een volume boost niet ontbreken. Gelukkig zorgt de Volumising Bodifying Conditioner voor sterker haar dat glanst zonder het te verzwaren.

Gekleurd haar
Jouw pas geverfde haar wil je in topconditie houden. Dat doe je na het shampooen met een verzorgende conditioner zoals de Keeping After Colour Conditioner van Previa!

Krullen
Met een flinke bos krullen kan jij alle verzorging gebruiken die je nodig hebt om jouw haar de perfecte krul te bezorgen. Dat doe je met de Curlfriends Luscious Conditioner. Ook niet onbelangrijk: de shampoos én natuurlijke conditioner van Previa zijn curly girl approved!

 

Ontdek de perfecte natuurlijke conditioner voor jouw haartype met Previa

 

Een natuurlijke conditioner voor jouw haartype is essentieel voor optimale verzorging.  Maak de juiste keuze voor je haar en geniet van de voordelen van natuurlijke en effectieve haarverzorging met Previa. Wil je jouw haar nog een extra boost geven? Bekijk dan ook de treatments, leave-in, finishing producten van Previa en laat je verrassen!