Introducing: PREVIA Natural Haircare

De haarverzorgingsproducten van het van oorsprong Italiaanse merk Previa zijn 92% natuurlijk en bevatten geen sulfaten, kunstmatige kleurstoffen, parabenen, minerale oliën en lanoline. Door de chemische stoffen te vervangen door zuivere producten, blijft het haar langer schoon en vermindert de elektrostatische lading van het haar aanzienlijk. De producten van Previa zijn intens voedend, diep verzorgend en bestaan bovendien uit een exclusief geurenboeket geïnspireerd op de perfectie van de natuur. 

Revive your hair met de Reconstruct Organic White Truffle Extract lijn

We kennen het allemaal wel: na een zomer vol zon, zee en strand voelt je haar uitgedroogd aan en ziet het er droog en dof uit. De warmte, het zout en chloor hebben het haar beschadigd en de eventuele kleur vervaagd. Lijdt je haar aan deze ‘zomerschade’? Dan is de Previa Reconstruct. lijn de perfecte oplossing.

Revive your hair met de Reconstruct. Organic White Truffle Extract lijn. Deze heeft een vullend effect op het haar, waardoor het als nieuw aanvoelt; sterker en steviger. Dankzij de natuurlijke formules en hoogwaardige actieve bestanddelen - waaronder witte alba truffel en ginseng: beide rijk aan vitamine B en werken daarmee stimulerend en revitaliserend-, behoudt het haar glans en veerkracht. Zo wordt opgelopen zomer- en/of hitteschade teruggedraaid.