Salon Avancé over de luxueuze krachtpatsers van pH

Even voorstellen: Carin Teunissen van Kapsalon Avancé

Kapsalon Avancé is ruim 22 jaar geleden in Nijmegen gestart en 8 jaar geleden verhuisd naar Elst. Kwaliteit en passie staan voorop bij Kapsalon Avancé. Bij een vragenrondje langs de klanten komt een heel duidelijk beeld naar voren: ‘de stylisten weten wat bij je past en wat je nodig hebt, nog voordat jij dat zelf hebt bedacht’.

Carin Teunissen is de trotse eigenaresse van Kapsalon Avancé en wie aan Carin denkt, denkt meteen aan kwaliteit en vakmanschap. Carin zegt: “alle keuzes die ik in mijn salon maak, maak ik zodat ik altijd het beste kan leveren aan mijn klanten. Dat begint natuurlijk met de producten die ik gebruik tijdens de behandelingen. Ik heb vijf jaar geleden gekozen voor Previa en daar heb ik drie jaar later pH aan toegevoegd.”

Previa: natuurlijke weelde

Wat mij direct aansprak aan Previa is dat zij het milieuvriendelijke aspect in alles doorvoeren maar ook gewoon een ontzettend goede, luxe productlijn aanbieden die heerlijk ruikt. Previa gebruikt natuurlijke ingrediënten zonder agressieve bijwerkingen voor het haar en de hoofdhuid.

Mijn favoriete product uit de lijn is de Reconstruct Bi-Phasic Leave-in Filler. Deze conditionerspray zorgt ervoor dat het haar ontwart, hydrateert en hij werkt anti-statisch. Daarnaast heeft hij een ‘vullend’ effect en herstelt dus breekbaar en beschadigd haar. En de complexe geur met bloemen- en aardtonen geeft de behandeling nét dat stukje extra.

pH: luxueuze krachtpatsers

Als ik aan pH denk, komt als eerst het prestatieniveau naar boven. Het hele assortiment bestaat uit luxueuze krachtpatsers die altijd het beste resultaat geven. Het assortiment van pH past precies bij Avancé, want ze hebben voor ieder haartype fantastische producten die doen wat ze beloven!

Mijn favoriete stylingproduct van pH is zonder twijfel de Texturising Spray Definizione Ricci. Wij gebruiken dit product in onze salon zo vaak, dat je altijd wel een vleugje opvangt wanneer je binnenloopt. Deze Texturising Spray geeft het haar extra sterkte en volume en heeft een matte finish. Een aantrekkelijk parfum met frisse bloemengeur maakt ieder kapsel af.

Een verzorgend masker dat we bij Avancé ook vaak gebruiken is het Deep Moisture Masker van pH. Het is verrijkt met kokumboter en rozenextract: een vol, hydraterend masker voor zeer droog haar. Het maakt het haar gladder en dikker en zoals ieder pH-product heeft het een heerlijke geur. In onze salon is iedereen welkom, het is een plek waar je mag zijn zoals je bent. Kom gerust eens langs voor een kennismaking met ons team en onze producten.