Even voorstellen: Liana Haarstudio en haar 'favourites'

Aangenaam! Mijn naam is Liana Velthuis en ik ben sinds 2017 trotse eigenaresse van Liana haarstudio. Toen ik 3 jaar geleden Previa leerde kennen wist ik het al vrij snel zeker; Dit is het merk waarmee ik mijn haarstudio ga openen.

Wat mij direct aansprak is de milieuvriendelijke verpakking, die tegelijkertijd ook luxe uitstraalt.
Daarnaast viel ik voor het respect voor onze natuur, de milde ingrediënten voor haar en hoofdhuid en niet te vergeten; de heerlijke geuren.  Ik dacht; ja, dít zijn de producten die mijn klanten graag in de badkamer willen hebben staan.

Regelmatig komen klanten mijn studio binnen en zeggen; Oh, wat ruikt het hier lekker!
Ook dát is Previa. De geuren geven de behandeling net dat extra stukje beleving.

Het assortiment van producten past precies bij mijn haarstudio. Voor ieder haartype zijn er producten die daar op aansluiten, maar het assortiment is niet tè breed waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. Ook zijn ze de mannen niet vergeten, ik ben erg fan van de productlijn MAN.

My favorites


Bij alle dames met lang haar in mijn stoel gebruik ik de Reconstruct Bi-Phasic Leave-in Filler. Deze conditioner spray zorgt ervoor dat het haar ontward, hydrateert en hij werkt anti-statisch. Daarnaast heeft het een ‘vullend’ effect en hersteld het dus breekbaar en beschadigd haar. Het bijzondere aan dit product is dat het verrijkt is met witte truffel, een zeldzame en kostbare paddestoel, met een uitgesproken anti-aging, stimulerende en revitaliserende werking. En dan heb ik het nog niet eens over de geur van de spray, want die is écht god-de-lijk!

Onder de mannen is overduidelijk de MAN WAX favoriet. In mijn ogen heeft deze wax de perfecte combi; modelleerbaar gedurende de dag, maar wel stevig en mat.  En verrijkt met een kruidige maar frisse, iets fruitige mannelijke geur.

Ik sluit af met de zin die je vind op de verpakkingen van de lijn MAN. Deze geldt namelijk voor alle producten van Previa:

Caution! May cause happiness :)